PRAG x Electrolux


Vi er meget stolte og beærede over at kunne fortælle om vores samarbejde med Electrolux. Tilbage i april 2021 blev vi kontaktet af Electrolux, som godt kunne tænke sig at indgå et bæredygtighedssamarbejde med PRAG. Som secondhand-kæde er bæredygtighed en sag, der ligger os på sinde. Så det takkede vi selvfølgelig ja til.

I PRAG klargør vi store mængder secondhandtøj hver eneste dag, og det har vi gjort i over 10 år. Vi har altid gået op i at vaske ved så lave grader som muligt og bruge miljøvenligt vaskemiddel, men vi må indrømme, at vi ikke har undersøgt de muligheder for mere intelligent vask, som nyere vaskemaskiner og tørretumblere tilbyder. Det er til gengæld noget Electrolux er eksperter i. Derfor har Electrolux tilbudt os topmoderne maskiner til vores butikker, så vi på den måde kan løfte vores klargøringsprocesser til et helt nyt niveau.

Derudover har Electrolux også udarbejdet en fin lille vaskeguide som vi deler ud i butikkerne.
Der vil også løbende blive postet informativt indhold på vores SoMe-platforme med henblik på at guide jer til den bedste, mest skånsomme og bæredygtige pleje og rengøring af jeres secondhandtøj.

Følg med på Facebook, Instagram og TikTok

Læs mere om kampagnen Make it Last fra Electrolux her

Foto: Freja Krull